توقف شاگردان سیمئونه برابر تازه وارد ها

به مرور بازی دو تیم اتلتیکو مادرید و لگانس پرداخته ایم.

در ادامه رقابت های این هفته لالیگای اسپانیا، تیم اتلتیکو مادرید میهمان تیم تازه صعود کرده لگانس بود. در نهایت کار با تساوی به پایان رسید.

گزارش بازی

در دقایق ابتدایی بازی این تیم صاحب خانه بود که توپ و میدان را در اختیار داشت. تیم اتلتیکو هم در دقایقی ابتدایی یک موقعیت خوب را از دست داد.  تادقیقه 25 موقعیت خیلی خطرناکی روی دروازه ایجاد نشد اما اتلتیکو یک و دو موقعیت نصف و نیمه داشت. دقیقه 26 کوین گامیرو از زاویه ای بسته ضربه ای را می زند که کمی دروازه حریف را با خطر مواجه می کند.

دقیقه 34 هم سائول یک فرصت خوب شوت زنی داشت که توپ وارد دروازه نشد. 4 دقیقه بعد نوبت گریزمان بود که خودی نشان دهد اما ضربه او را هم دروازه بان حریف مهار کرد. در ادامه بازی در نیمه اول هم موقعیتی ایجاد نشد اما روخی بلانکو کاملا تیم برتر زمین بود.

در نیمه دوم هم بازی با برتری اتلتیکو آغاز شد. هر چند یاران لگانس یک موقعیت نه چندان جدی را ایجاد کردند. ضربه گامیرو در دقیقه 52 اما دروازه حریف را با خطر مواجه کرد هرچند دروازه بان لگانس توپ را مهار کرد. دقایقی بعد اتلتیکو به گل رسید اما کمک داور اعلام آفساید کرد. دقایقی بعد تورس در یک شرایط خوب گلزنی پشت مدافعان قرار گرفت اما داور بازهم اعلام آفساید کرد.

آنتوان گریزمان

دقیقه 75 گریزمان از پشت محوطه شوتی با پای راست می زند اما توپ بازهم با اختلاف از کنار دروازه به بیرون می رود.5 دقیقه بعد ویکتور دیاز یک شوت به سمت دروازه روخی بلانکو زد اما توپ درون قاب نبود. در دقایقی پایانی هم دروازه بان لگانس درخشید. در دقیقه 91 او ضربه سر فرناندو تورس را از فاصله ای نزدیک مهار کرد.

در نهایت بازی با تساوی 0 بر 0 به پایان رسید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

7 − چهار =

رفتن به نوارابزار