سادیو مانه: آماده بازی با لستر هستم

مهاجم باشگاه لیورپول، یکی از کلیدی ترین مهره های کلوپ در خط حمله است.

سادیو مانه، مهاجم باشگاه لیورپول تایید کرد که هیچ مشکلی بابت مصدومیت ندارد و می تواند تیمش را در بازی با لستر سیتی همراهی کند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه لیورپول، وی در جریان مسابقات مقدماتی جام جهانی مصدوم شده بود و معتقد است که مصدومیت وی بسیار جزئی بوده و کاملا آماده حضور در ترکیب اصلی لیورپول است.

او در این خصوص گفت:

من آماده ام. درست است که مقداری از ناحیه زانو مصدوم شدم ولی چیز خاصی نبود. مهم ترین مسئله این است که امروز در تمرین لیورپول حضور داشتم و خوشحالم که آماده ام و می توانم برابر لسترسیتی به میدان بروم. با کلوپ نیز صحبت کردم و گفتم که 100 درصد آماده ام و مصدومیتم چیز خاصی نبوده است. پس از بازی وقتی با هواپیما به پاریس رفتم، پیام های بسیاری از دوستان و خانواده ام دریافت کردم که در مورد مصدومیت پرسیده بودند و به آن ها گفتم که نه مصدومیت جزئی بوده و آماده بازی هستم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

یک + 2 =

رفتن به نوارابزار